Уважаеми клиенти,
Добре дошли в електронния магазин за търговско обзавеждане Джи Трейд! При нас ще намерите богат асортимент стелажи за магазини - професионални метални щендери, манекени, закачалки, куки, шишове, банер стойки, кошници, решетки, дисплеи, стелажи, рафтове, огледала, шивашки и витринни манекени, стойки и кутии за бижута, поставки за обувки, аксесоари и системи за оборудване с които са обзаведете новия си магазин или да обновите стария интериор.Предлагаме ви всичко необходимо за цялостно оборудване на магазини.
Ние разбираме, че за вас времето е ценно и ви предлагаме най-лесният и бърз начин за пазаруване чрез куриер. Ще спестите време в обикаляне на магазини и търсене на необходимото за вас оборудване на магазин.

УДОБНО И ЛЕСНО ПАЗАРУВАНЕ ОНЛАЙН

Поръчки в онлайн магазин Джи Трейд се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Може да направите поръчка или консултация на телефон 0899-11-33-38 / от понеделник до петък; 09:00 - 17:00 ч/.

СИГУРНА ДОСТАВКА С КУРИЕР 

Ние доставяме продукти на територията на цялата страна благодарение на куриерска фирма Еконт. Като наши клиенти, Вие ползвате 30 % отстъпка от куриерските услуги на Еконт. За Ваше удобство се предлага доставка до адрес или до офис на куриерската фирма, от където може сами да вземете пратката си в удобно за вас време. Всички пратки на електронния магазин за търговско оборудване G-TRADE имат опция за преглед преди заплащане. В офисите на куриерската фирма Еконт може да заплатите в брой или с карта.

НАЧИНИ НА РАЗПЛАЩАНЕ

Предлагаме ви два варианта на разплащане:  в брой с наложен платеж при получаване на стоката или плащане по банков път.


Търговско оборудване, щендери за дрехи и стелажи Афилиейт програмата е безплатна и дава възможност на нейните членове да печелят, поставяйки една или няколко препратки на техен уеб сайт, който рекламира Търговско оборудване, щендери за дрехи и стелажи или специфичен негов продукт. Всяка продажба на клиент отворил съответната препратка, ще реализира комисионна за партньора. Стандартната комисионна в момента е 0.00%.

За почече информация, посетете секцията с често задавани въпроси (FAQ) или вижте нашите партньорски срокове & условия.

Нов афилиейт

Към момента не съм афилиейт.

Кликнете върху "продължи", за да създадете нов партньорски профил. Имайте предвид, че този профил не е свързан по никакъв начин с клиентския Ви профил.

Продължете

Вход за Афилиейт

Аз съм съществуващ Афилиейт.