СТОЙКИ ЗА БИЖУТА СТОЙКИ ЗА ОБУВКИ И ЧАНТИ

ДЖИ ТРЕЙД ТЪРГОВСКО ОБОРУДВАНЕ Афилиейт програмата е безплатна и дава възможност на нейните членове да печелят, поставяйки една или няколко препратки на техен уеб сайт, който рекламира ДЖИ ТРЕЙД ТЪРГОВСКО ОБОРУДВАНЕ или специфичен негов продукт. Всяка продажба на клиент отворил съответната препратка, ще реализира комисионна за партньора. Стандартната комисионна в момента е 0.00%.

За почече информация, посетете секцията с често задавани въпроси (FAQ) или вижте нашите партньорски срокове & условия.

Нов афилиейт

Към момента не съм афилиейт.

Кликнете върху "продължи", за да създадете нов партньорски профил. Имайте предвид, че този профил не е свързан по никакъв начин с клиентския Ви профил.

Продължете

Вход за Афилиейт

Аз съм съществуващ Афилиейт.

ТЪРГОВСКО ОБОРУДВАНЕ ДЖИ ТРЕЙД

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ ПРОДУКТИ ЗА ТЪРГОВСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ

Добре дошли в електронния магазин за търговско оборудване G-TRADE. При нас ще намерите богат асортимент от щендери, манекени, закачалки, куки, шишове, банер стойки, кошници, решетки, стелажи, рафтове, огледала, шивашки манекени, стойки и кутии за бижута, поставки за обувки, аксесоари и системи за оборудване.

УДОБНО И ЛЕСНО ПАЗАРУВАНЕ ОНЛАЙН

Поръчки в онлайн магазин Джи Трейд се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Може да направите поръчка или консултация на телефон 0899 11 33 38

СИГУРНА ДОСТАВКА С КУРИЕР

Ние доставяме продукти на територията на цялата страна благодарение на куриерска фирма Еконт. Като наши клиенти, Вие ползвате 30 % отстъпка от куриерските услуги на Еконт. За Ваше удобство се предлага доставка до адрес или до офис на куриерската фирма, от където може сами да вземете пратката си в удобно за вас време. Всички пратки на електронния магазин за търговско обзавеждане G-TRADE имат опция за преглед преди заплащане. В офисите на куриерската фирма Еконт може да заплатите в брой или с карта.