OБОРУДВАНЕ ЗА МАГАЗИНИ

Уважаеми клиенти,

Добре дошли в електронния магазин за търговско оборудване Джи Трейд! При нас ще намерите богат асортимент стелажи за магазини - професионални метални щендери, манекени, закачалки, куки, шишове, банер стойки, кошници, решетки, дисплеи, стелажи, рафтове, огледала, шивашки и витринни манекени, стойки и кутии за бижута, поставки за обувки, аксесоари и системи за оборудване с които са обзаведете новия си магазин или да обновите стария интериор.Предлагаме ви всичко необходимо за цялостно оборудване на магазини.

Ние разбираме, че за вас времето е ценно и ви предлагаме най-лесният и бърз начин за пазаруване чрез куриер. Ще спестите време в обикаляне на магазини и търсене на необходимото за вас оборудване на магазин.

УДОБНО И ЛЕСНО ПАЗАРУВАНЕ ОНЛАЙН НА ЗАКАЧАЛКИ,ЩЕНДЕРИ,СТОЙКИ ЗА ДРЕХИ,МАНЕКЕНИ ЗА БИЖУТА, РАФТОВЕ

Поръчки в онлайн магазина Джи Трейд се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Може да направите поръчка или консултация на телефон 0899-11-33-38 / от понеделник до петък; 09:00 - 17:00 ч/.

СИГУРНА ДОСТАВКА С КУРИЕР 

Ние доставяме оборудване за магазини на територията на цялата страна благодарение на куриерска фирма Еконт. Като наши клиенти, Вие ползвате 30 % отстъпка от куриерските услуги на Еконт. За Ваше удобство се предлага доставка до адрес или до офис на куриерската фирма, от където може сами да вземете пратката си в удобно за вас време. Всички пратки на електронния магазин за търговско оборудване G-TRADE имат опция за преглед преди заплащане. В офисите на куриерската фирма Еконт може да заплатите в брой или с карта.

НАЧИНИ НА РАЗПЛАЩАНЕ

Предлагаме ви два варианта на разплащане:  в брой с наложен платеж при получаване на стоката или плащане по банков път.


Няма налични Промоции.