СТЕЛАЖИ И КОНСУМАТИВИ ЗА МАГАЗИНИ


Професионални метални щендери, манекени, закачалки за магазини, куки, шишове, банер стойки, кошници, решетки, дисплеи, стелажи за магазини, рафтове за магазини, огледала, шивашки и витринни манекени, стойки и кутии за бижута, поставки за обувки, аксесоари за магазини и системи за оборудване. Предлагаме ви всичко необходимо за цялостно оборудване на един търговски обект.

УДОБНО И ЛЕСНО ПАЗАРУВАНЕ ОНЛАЙН НА СТЕЛАЖИ, ЗАКАЧАЛКИ И КОНСУМАТИВИ ЗА МАГАЗИНИ Поръчки в онлайн магазина Джи Трейд се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Може да направите поръчка или консултация на телефон 0899 11 33 38 / от понеделник до петък; 09:00 - 17:00 ч/.

СИГУРНА ДОСТАВКА С КУРИЕР НА ТЪРГОВСКО ОБОРУДВАНЕ, СТЕЛАЖИ, ЗАКАЧАЛКИ И КОНСУМАТИВИ ЗА МАГАЗИНИ Ние доставяме продукти на територията на цялата страна благодарение на куриерска фирма Еконт. Като наши клиенти, Вие ползвате 30 % отстъпка от куриерските услуги на Еконт. За Ваше удобство се предлага доставка до адрес или до офис на куриерската фирма, от където може сами да вземете пратката си в удобно за вас време. Всички пратки на електронния магазин за търговско оборудване G-TRADE имат опция за преглед преди заплащане. В офисите на куриерската фирма Еконт може да заплатите в брой или с карта.

НАЧИНИ НА РАЗПЛАЩАНЕ Предлагаме ви два варианта на разплащане:  в брой с наложен платеж при получаване на стоката или плащане по банков път.